Wereldwonder Kraamzorg

Adresgegevens
Adres
De Rijkstraat 1
2497 DS Den Haag
(Zuid-holland)
Telefoon
070-3052040
Adres, openingstijden en reviews voor Wereldwonder Kraamzorg. Klik op kaart om de snelste route te vinden naar De Rijkstraat 1 in Den Haag.

Hartelijk welkom bij Kraamzorg Wereldwonder Kraamzorg. Hier kunt u terecht als u op zoek bent naar openingstijden en adresgegevens. Ook kunt u hier terecht voor beoordelingen van cliënten die u zijn voorgegaan. Op de kaart hieronder kunt u zien waar wij ons bevinden in Den Haag en wat voor u de makkelijkste route naar ons toe is. Bekijk alle kraamzorg in Den Haag.
Het is mogelijk dat u een opmerking of vraag voor ons heeft, die kunt u stellen per telefoon. Bent u al klant geweest bij ons? Dan verzoeken wij u vriendelijk of u uw ervaringen met anderen wilt delen.

Dit kan anderen helpen een keuze te maken voor een geschikte kraamzorgorganisatie. Bent u nog op zoek naar andere kraamzorginstanties? U kunt ze allemaal hier vinden. Zo willen wij u graag helpen de juiste kraamzorginstantie te vinden.

Deel deze organisatie met je vrienden:
Beoordelingen
  1. Klantvriendelijkheid: 10Prijs: 10Bereikbaarheid: 10Gemiddeld: 10

    Ontzettend blij met dit kraambureau. We hebben een ontzettend fijne tijd gehad, hebben veel informatie ontvangen en konden met alles bij jullie terecht. Dank je wel Handle With Care.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze organisatie vindt.