Wat doen tijdens je zwangerschapsverlof?

baby
Verwacht jij een kindje? En ben je bang dat je je gaat vervelen tijdens je zwangerschapsverlof? Voor sommige vrouwen vliegt de tijd, maar anderen hebben juist zeeën van tijd over. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om leuke dingen te gaan doen, of om een online cursus te doen wat je al jaren van plan bent. Je hebt nu namelijk veel tijd voor jezelf, dus het is perfect om deze tijd te besteden aan dingen die je altijd al hebt willen doen. Natuurlijk is dit wel afhankelijk van hoe je je voelt tijdens de zwangerschap. Ook zijn er een aantal activiteiten waarmee je je nuttig kunt bezighouden tijdens je verlof. In deze blog zetten we er een aantal voor je op een rijtje.

Babykamer in orde maken

Dit klusje is nuttig én leuk. Als je heel geordend bent, is de babykamer misschien al lang klaar. Maar misschien kun je de kamer een heel stuk leuker maken door het ophangen van een poster of door het neerzetten van een schattig lampje. Pak je laptop en plaats een bestelling met de laatste spulletjes die je nog nodig hebt. Zorg er wel voor dat je niet te veel accessoires bestelt, want je wil geen rommelige babykamer.

Huis opruimen

Heb je last van nesteldrang? Dan kun je waarschijnlijk maar niet stoppen met opruimen en poetsen. Na de bevalling zul je een stuk minder tijd hebben om je huis te poetsen, dus er is niks mis mee om te beginnen met een schoon en opgeruimd huis. Pak je schoonmaakspullen dus uit de kast en zorg voor een schoon huis.

Geboortekaartjes en enveloppen

Ook het ontwerpen van geboortekaartjes is heel leuk. Er zijn genoeg programma’s beschikbaar waarmee je met een klein beetje creativiteit een heel mooi resultaat kan bereiken. Ook het schrijven van de enveloppen kun je nu al doen. Verzamel de adressen van al je vrienden, familie en kennissen en schrijf deze op de enveloppen. Zo hoef je na de geboorte alleen nog de kaartjes in de enveloppen te doen.

Pretecho laten maken

Een pretecho laten maken is hartstikke leuk. Je krijgt je kindje te zien en je krijgt na afloop een aantal mooie foto´s mee naar huis. Als je voor een 4D pretecho kiest kun je zelfs bewegende beelden van je kindje zien in kleur en volume. Hiervoor kun je bijvoorbeeld terecht bij pretecho&zo.
Vind je dit een leuk artikel? Deel het met anderen:

Plaats een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *