Mammae Mia Kraamzorg

Adresgegevens
Adres
Derde Oosterparkstraat 136 C
1092 EC Amsterdam
()
Telefoon
020-6408337
Adres, openingstijden en reviews voor Mammae Mia Kraamzorg. Klik op kaart om de snelste route te vinden naar Derde Oosterparkstraat 136 C in Amsterdam.

Van harte welkom bij Kraamzorg Mammae Mia Kraamzorg. Op deze pagina kunt u onze adresgegevens en openingstijden vinden. Ook vindt u hier beoordelingen van mensen die u zijn voorgegaan. Op de kaart hieronder kunt u zien waar Mammae Mia Kraamzorg zich precies bevindt in Amsterdam en kunt u direct de route ernaartoe bekijken en plannen. Bekijk alle kraamzorg in Amsterdam.
Het kan zijn dat u een vraag of opmerking heeft. In dat geval kunt u ons bereiken per telefoon. Heeft u al ervaring met Mammae Mia Kraamzorg? Deel dan nu uw ervaringen met anderen.

Dit kan erg fijn zijn voor anderen die nog op zoek zijn naar een kraamzorginstelling. Verder kunt u hier vinden welke kraamzorginstanties nog meer bij u in de provincie zijn. Zo is het voor u gemakkelijker om een kraamzorginstantie te vinden.

Deel deze organisatie met je vrienden:
Beoordelingen
  1. Klantvriendelijkheid: 6Prijs: 8Bereikbaarheid: 8Gemiddeld: 7.3

    Helaas teleurgesteld in deze organisatie. Eerste kraamverzorgster deed mee aan de ramadan en deed niks anders dan aan mijn bed zitten, naar mij kijken en in het groene boekje schrijven. Ze liet mijn moeder verder alles regelen.
    Tweede dame kon ik gelukkig wel aan vragen of ze ons kon helpen met het huishouden. Had uitzonderlijk lange stuwing, de lactatiekundige was met vakantie dus 8 dagen lang afschuwelijke pijn gehad zonder behandelplan. Kraamverzorgster had ook geen idee.

Schrijf een beoordeling

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deel je ervaring, vertel andere mensen wat je van deze organisatie vindt.